Barcode does not work properly with licensed version


Barcode does not work properly with licensed version

Postby jills on Tue Jan 18, 2005 6:10 am

I created a barcode using code 39 on the unregistered version for the following text: sample-1. I used the binarywrite function to generate the barcode in an asp script. The barcode was generated just fine on the unregistered version. However, when I installed the licensed version this barcode displays error 102 - unavailable char for this type of barcode. I also generated a barcode with the unregistered version for the following text: 999999-1. This barcode scanned just fine when I printed it from the unregisterd version, but when I generated it using the registered version it didn't scan. When I print it out it looked like the barcode on the unregistered version had a thin starting bar, and the one on the licensed version had a fat starting bar. Here is the code I use on both the unregistered and licensed version...

<%
set BC = server.createobject("easyBarCode.aspBarCode")
BC.Display = 0
BC.TypeBar = 3
BC.Text = request("text")
BC.BinaryWrite
%>

Here is the html code I use to call the barcode file...

<img src="bc-virtual.asp?text=sample-1">

Does anyone know why this code works just fine with the unregistered version, but does not run with the licensed version?
jills
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 18, 2005 5:57 am

Postby John on Tue Jan 18, 2005 10:39 am

Can you check which version are you using? Need to known what exactly version has the unregistered and the registered version.
John Lohmeyer
MITData, S.C.P
John
 
Posts: 1313
Joined: Wed Oct 31, 2001 10:23 am
Location: Spain

problem with licensed version

Postby jills on Thu Jan 20, 2005 8:56 pm

The unregistered version says aspEasyReg v2.0, but when I right-click the dll it says v2.0.0.122 . The registered version says v3.1, but Right clicking the .DLL says it is v4.0.0.262.
jills
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 18, 2005 5:57 am

Postby John on Thu Jan 20, 2005 9:17 pm

Can you check this DLL to see if it solves the problem;

http://www.mitdata.net/files/EasyBarCode.zip
John Lohmeyer
MITData, S.C.P
John
 
Posts: 1313
Joined: Wed Oct 31, 2001 10:23 am
Location: Spain

Postby jills on Fri Jan 21, 2005 5:23 pm

I replaced the old dll for the registered version with the new dll you gave me, but now each time I try to generate a barcode it generates the barcode for 0123456789. For example, I sent the barcode 999999-1, but instead of generating the barcode for 999999-1, it generates a barcode for 0123456789.
jills
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 18, 2005 5:57 am

Postby John on Sat Jan 22, 2005 10:54 am

okay.. I check it.
John Lohmeyer
MITData, S.C.P
John
 
Posts: 1313
Joined: Wed Oct 31, 2001 10:23 am
Location: Spain

Postby jills on Wed Jan 26, 2005 9:30 pm

Is there any word on the problem with the dll?
jills
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 18, 2005 5:57 am

Postby John on Thu Jan 27, 2005 1:38 pm

John Lohmeyer
MITData, S.C.P
John
 
Posts: 1313
Joined: Wed Oct 31, 2001 10:23 am
Location: Spain

Postby jills on Fri Jan 28, 2005 10:20 pm

Sorry, that last dll didn't work either. Any more ideas?
jills
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 18, 2005 5:57 am

Postby John on Fri Jan 28, 2005 10:33 pm

make sure you are running 4.02 version, sometimes the DLL is locked and can not be replaced.
Please try the following VBS script and send me back the graphic:

' This demostrates the easy to add it on the VBS

set BC = createObject("easyBarCode.aspBarCode")

WScript.Echo BC.Version

BC.Display = 1 ' Display code
BC.TypeBar = 3 ' Bar type for code 39
BC.Filetype= 1 ' GIF
BC.Text = "999999-1"

File = BC.Draw

WScript.Echo "Tha barcode has been Save to " & File

WScript.Echo BC.ErrorMessage

Set BC = Nothing
John Lohmeyer
MITData, S.C.P
John
 
Posts: 1313
Joined: Wed Oct 31, 2001 10:23 am
Location: Spain


Return to BarCode & activeEasyBarCode

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in D:\Hosting\6480136\html\ForosBB3\includes\acm\acm_file.php on line 106