Question on "Work With Unit"

Design your own PDF documents and generate source code to use in combination with the aspEasyPDF

Question on "Work With Unit"

Postby dfields on Thu Jul 28, 2005 4:11 pm

Hello

When starting a new document, Does the value specified for "Work With Unit" affect how the "Margin" values are interpreted? If not, what unit is the "Margin"? Pixels?

Thanks

-David
dfields
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 07, 2005 6:33 pm

Postby John on Thu Jul 28, 2005 6:10 pm

VisualEasyPDF uses acrobat pixel margins, this will be fixed for next 4.0 version to use the default unit.
John Lohmeyer
MITData, S.C.P
John
 
Posts: 1313
Joined: Wed Oct 31, 2001 10:23 am
Location: Spain


Return to VisualEasyPDF

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php in D:\Hosting\6480136\html\ForosBB3\includes\acm\acm_file.php on line 106